ЛАВАНДУЛА СПИКА етерично масло /lavandula latifolia/

ЛАВАНДУЛА СПИКА етерично масло /lavandula latifolia/

20.00лв.

(4)

Previous

ЛАВАНДУЛА етерично масло /Lavandula officinalis/5 мл

Previous

ЛАВАНДУЛОВА САЛВИЯ етерично масло /Salvia lavandulifolia/

ЛАВАНДУЛА СПИКА етерично масло /lavandula latifolia/

Производител: Taoasis
Модел: EO - 10010246
Наличност: 4
20.00лв.
За разлика от истинската лавандула, органичното масло от лавандулова спика е действа ободряващо и активиращи, тъй като няма успокояващи съставки. Неговият свеж, билков аромат наистина раздвижва тялото и ума - идеален за справяне с предстоящи задачи.
За ароматерапия маслото  от лавандулова спика се е доказало във всички ситуации, в които се изисква концентрация, умствена яснота и свежест. Маслота се използва при непрекъсната работа, при дълги срещи или по време на фази на изпит. По същия начин ароматът му е ценна подкрепа за възстановяване на намаленото самочувствие, защото е в състояние да осигури доза смелост, сила и душевна сила. Свежият бриз на ароматната лавандулова спика дава, особено на възрастните хора, усещане за благополучие.
Като естествен аромат за стая, органичното масло от лавандулова спика може да се комбинира особено добре с цитрусови и билкови масла.

Външна употреба:

Нанесено върху кожата, маслото от лавандула може да помогне за облекчаване и подобряване на много заболявания. Благодарение на свойствата си за подобряване на кръвообращението, затопляне и облекчаване на болката, той се препоръчва особено за естествено лечение на следните заболявания:

• възпалени мускули
• мускулно напрежение
• ревматизъм
• болки в ставите

Как действа органичното масло от копие от лавандула?

В специализираната литература по ароматерапия се казва, че органичното масло от лавандулова спика има активиращ, като цяло укрепващ и подобряващ настроението ефект. Освен това се споменават противовъзпалителните, отхрачващите и антивирусните ефекти, които могат да допринесат за физическата защита, особено в студения сезон, когато настинките и грипът са вилнеещи.
Много клиенти купуват маслото заради духовния му ефект:  силният му аромат трябва да може да отвори умовете ни и да ни позволи ясно да видим къде сме в живота. Това позволява да бъдат разрешени вътрешните блокажи, при което чувствата  се хармонизират.

Области на приложение на органичното масло от лавандулова спика:
• липса на стремеж и енергия
• умора (старост)
• обезсърчение
• депресивно настроение
• намалено самочувствие
• лоша концентрация
• настинка
• симптоми на грип
• духовни цели


ПРИЛОЖЕНИЯ:

За ароматизиране на помещения - макс. 5 капки в арома лампа за помещения до 20 кв.м.
За масаж - в 50 мл базисно масло по избор се добавят не повече от 10 капки
За вана - От 3 до 5 капки етерично масло, предварително разтворени в 2 мл базово масло, се добавят във вана с топла вода

ВНИМАНИЕ: Съхранявайте етеричното масло добре затворено на тъмно място и недостъпно за деца!

Предоставената по-горе информация е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение.  Повече за терапевтичното приложение на маслото, можете да прочетете в книгата Лексикон на ароматите на Аксел Майер
Всички етерични масла трябва да се използват върху кожа разредени в растително масло или друга подходяща база. Не се приемат вътрешно, освен предназначените за кулинария, следвайки указания начин. Етеричните масла трябва да се съхраняват далече от деца. Най-добре е да се използват след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка.

General
Аромат свеж, билков аромат
Количество 5 мл
Метод на извличане Парна дестилация на цветове и билки
Начин на отлеждане Биологичен
Опаковка Тъмнокафяво стъклено шише с дозатор
Парфюмна нотка Връхна
Произход Средиземноморска зона

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Тест за сигурност