Условия за работа с www.ekomag.bg

Поръчка

Поръчката при нас е лесна и бърза - не изисква регистрация а да попълните само данни, необходими за доставката. Ако обаче нямате възможност да направите поръчката си през сайта, звъннете на тел. 0895 61 45 50 и ние ще запишем какво и кога желаете да ви доставим. Все пак, най-сигурният начин е да направите поръчката си през сайта. Стъпките за това са описани в "Как да поръчате".

Как да поръчате

Изберете желания от Вас продукт и натиснете бутона "Добави в количката". Ако искате да включите в поръчката и други продукти може да продължите да пазарувате по същия начин. Във всеки един момент можете да разгледате Вашата количка, да променяте количеството на избраните продукти, да изтривате и добавяте продукти както и да видите общата сума за плащане. Когато сте готови с избора си натиснете бутона "поръчай". За да завършите успешно Вашата поръчка ще преминете през следните стъпки:
  1. Метод за поръчка - тук ще трябва да изберете дали искате да поръчате като гост на нашия сайт, да се регистрирате като редовен потребител или да влезете в потребителския си профил и да направите поръчката през него. Ако сте влезли в потребителския си профил по време на пазаруването тази стъпка няма да Ви се появи.
  2. Информация за плащане - тук е необходимо да въведете Вашето име и Фамилия както и пощенски адрес за получаване на докумнти, свързани с направената покупка. Ако желаете същия адрес да се използва и за доставка на продуктите, моля отбележете това.
  3. Информация за доставка - ако желаете поръчаните продукти да се изпратят на друг адрес можете да го въведете тук. В противен случай тази стъпка ще бъде прескочена.
  4. Начин на доставка - тук трябва да посочите дали искате да доставим поръчката Ви до посочения адрес или до офис на Еконт.
  5. Начин на плащане - изберете начина, по който искате да платите.
  6. Преглед на поръчката - на тази последна стъпка имате възможност отново да огледате поръчаните продукти, както и да оставите коментар към направената от Вас поръчка.

Доставка и плащане

Поръчките се обработват и изпращат с куриерска фирма Еконт до 2 работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща. Препоръчваме ви, при попълване на формуляра за доставка, да отбележите дните и интервала от време, в който сте на посочения за доставка адрес. Ако желаете фиксиран час за доставка, трябва да заплатите допълнителна сума към цената за доставка. Фиксираният час може да бъде между 10.30 ч. и 17.30 ч. и се изпълнява само в селища, в които има офис на Еконт. Ако изберете доставка до офис на куриер, молим отбележете конкретния офис, от който желаете да вземете поръчката си. Офисите на Еконт можете да видите тук. При изпълнение на поръчки за страната ние не се свързваме с вас по телефона, ако всичко с поръчката е наред, а само ако има нужда от някакво допълнително уточнение.
Начин на доставкаСрок за доставкаЦена за доставка до 60лв.Цена за доставка над 60лв.
До офис на Еконт2 работни дни3.00лв.безплатна доставка
До адрес на клиент2 работни дни5.00лв.безплатна доставка
Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката ви може да бъде забавена до получаване на продукта от производителя. В този случай     администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.